Strange shader issue: loaded but missing at the same time

Ask questions about mapping in general, and show off your in-progress work.
User avatar
illwieckz
Project Head
Posts: 438
Joined: Sat Aug 11, 2012 7:22 pm UTC
Location: France
Contact:

Strange shader issue: loaded but missing at the same time

Postby illwieckz » Wed Mar 04, 2015 9:17 pm UTC

User avatar
Viech
Project Head
Posts: 2137
Joined: Fri Aug 03, 2012 11:50 pm UTC
Location: Berlin

Re: Strange shader issue: loaded but missing at the same tim

Postby Viech » Sun Mar 08, 2015 11:10 am UTC

Maybe it tries to load the in-editor preview image (qer_editorimage textures/sockter/ter_rock2blend) for some reason? :confused:
Responsible for: & , (map), (map texture editor), (material file generator), gameplay design & programming, artistic direction
User avatar
illwieckz
Project Head
Posts: 438
Joined: Sat Aug 11, 2012 7:22 pm UTC
Location: France
Contact:

Re: Strange shader issue: loaded but missing at the same tim

Postby illwieckz » Sun Mar 08, 2015 5:36 pm UTC

No, because if I fix that (just use one of the other as a fallback), the behavior is exactly the same. :confused:
User avatar
illwieckz
Project Head
Posts: 438
Joined: Sat Aug 11, 2012 7:22 pm UTC
Location: France
Contact:

Re: Strange shader issue: loaded but missing at the same tim

Postby illwieckz » Mon Oct 26, 2015 2:25 pm UTC

See for a detailed bug report (affects a Xonotic map too).
This comment is licensed under cc ​​by 4 and antecedent.

Return to “Level Design”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests